Evenimente

UniFEST – 11 zile de distracție la ediția a XVII-a a celui mai mare festival studențesc din România

UniFEST este fenomenul studențesc de mare amploare care se desfășoară în fiecare an. Anul ăsta, festivalul se desfășoară în perioada 2-12 noiembrie. De-a lungul anilor, UniFEST a bucurat zeci de mii de studenți din toată țara cu activitățile din cadrul lui.

Megaconcert, parada asociațiilor, flashmob, cros, training-uri, workshop-uri, stand-up-uri, seri de muzică folk, film și teatru, vizite la muzee, campionat de fotbal, tururi ghidate și lista distracției poate continua

Festivalul a fost inițiat de cea mai mare federație studențească din România „Uniunea Studenților din România”. UniFEST leagă prietenii, îmbină distracția cu educația, aduce zâmbete și bucurie în inimile studenților și creează cele mai frumoase amintiri din perioada studenției.

unifest coperta.jpg

Tema de anul acesta este legată de sărbătoarea națională a Centenarului. Anul trecut, UniFEST a fost desemnat „Cel mai bun proiect studențesc” în cadrul Galei Tineretului din România.

El aduce distracția atât în București, cât și în Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Iași, Suceava și Craiova. Programul pentru București și pentru toate centrele universitare din țară îl găsești AICI.

Pentru studenții din București, invitațiile pot fi luate personal de către ei cu legitimația sau carnetul de student de la sediul Uniunii Studenților din România în intervalul orar 16:00-19:00 (Calea Plevnei, nr 61, etaj 1, camera 9-10).

În fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-18:00, în baza carnetului de student, este asigurat accesul la bordgames la Journey Pub.

uni.jpg

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: