Top 5

Top 5 activități pe care le poți face în timpul liber

Acum că a trecut iarna, ne putem bucura de venirea însoritului Martie în aer liber. Sufletul și trupul încep să se dezghețe și prind curaj să iasă din casă cu pași timizi. Vremea când este, când nu prietenoasă, mai ales că, în sezonul ăsta se poate prinde o răceală zdravănă de noi. Florile primăverii și nelipsitele mărțișoare le vedem oriunde în această perioadă.

Cu siguranță nu uităm să ne facem apropiații să zâmbească prin mici atenții, dar de noi când ne ocupăm? Acum că suntem puțin mai optimiști în legătură cu vremea, parcă am vrea să ieșim din casă alături de prietenii noștri sau alături de persoana iubită. Dar ce este de făcut pe o vreme schimbătoare ca asta, în timpul liber? Iată câteva idei pe care ai putea să le pui în aplicare cu prietenii!

 

1. Escape Room

Sună tentant, nu? Cred că ar fi momentul să lași telefonul din mână și să încetezi să te mai joci Escape Room doar virtual, așa că, du-te cu gașca ta la unul real! Nu îți va părea rău, ba chiar este mult mai distractiv să faci asta în realitate. Pune-ți îndemânarea, inteligența și capacitatea de muncă în echipă în mișcare și vei vedea cât de distractiv este! În orașele mari din țară există multe Escape Room-uri cu diferite tematici și povești despre care nici nu aveam habar, unii dintre noi, că există.

Nu este greu de găsit un Escape Room, este doar la un pas de un search pe Google și, iată, ești cu totul în altă lume atunci când pășești într-o cameră în care trebuie să rezolvi diferite enigme, indicii și labirinturi care te vor ajuta să evadezi. Grăbește-te, timpul este limitat și posibil să rămâi blocat acolo pe vecie. 😉

Sursa: www.bunedestiut.ro

2. Lasertag

Ceva puțin mai diferit, dar la fel de distractiv este un meci de Lasertag în care tu și gașca ta „luptați” pentru un scop comun: acela de a vă elimina adversarii, asemenea soldaților din trupele de comando.  Tot ce trebuie să faci este să îți iei vesta pe tine și pistolul laser high-tech în mână și să treci la atac. Dacă vrei să fii cel mai bun dintre toți, trebuie să ai cât mai multe puncte. Fii atent, totuși, că nici aici nu scapi de obstacole și labirinturi care îți pot îngreuna misiunea. Ai nevoie de multă tactică să poți juca Lasertag, iar în funcție de experiența pe care o ai în acest joc, ți se va atribui un anumit rol: Kamikaze, Raptor, Sniper sau 12 Defender. Tu care dintre ei ești?

Sursa: www.extremeaddict.ro

3. Paintball

Cu siguranță știi și tu ce presupune jocul de Paintball și cam ce ar trebui să faci. Dacă încă nu ai experimentat, timpul nu este pierdut. Paintball-ul îți promite distracție maximă, iar dacă lucrezi și te-ai decis să te duci cu colegii tăi de muncă, vei avea marea șansă să îți „distrugi” șeful mai tare ca niciodată. Sau, dacă ești student și abia acum ai scăpat de stresul provocat de sesiune, poți încerca ceva diferit care te va scoate din amorțeala provocată de iarnă și de examene. Jocul este atractiv pentru că, de cele mai multe ori, terenul pe care se desfășoară este în aer liber.

Sursa: www.vinsieu.ro

4. Parc de aventură 

Vrei să îți fizicul și mai mult în mișcare? Acum e momentul perfect să îți strângi prietenii și să mergeți într-un parc de aventură. Dacă nu ai încercat să te dai vreodată pe tiroliană, să faci escaladă sau echitație, poți începe de pe acum. Este o experiență ce merită încercată, mai ales în zilele însorite și călduroase. Ești fanul filmelor de tip Indiana Jones sau Lara Croft și îți place aventura? Poți simți cu adevărat adrenalină în astfel de activități. Te poți întrece cu prietenii și să vă testați abilitățile fizice și forța.

Sursa: www.kidsout.ro

5. Board Games

O seară de Board Games alături de gașcă te va face să uiți de toate grijile de peste zi. Nu necesită mișcare sau efort fizic, ci doar intelectual. Ce îți poți dori mai mult decât să fii alături de prietenii tăi în jurul unei mese, să beți un suc, un ceai sau o limonadă în timp ce vă jucați diferite jocuri de societate în echipă? De la Activity, Dixit, Catan, Europe, Monopoly, Rummy, cărți și multe altele, la jocuri pe console Playstation sau Wii. Și pe lângă toate astea, nu strică și o seară de karaoke. Ce zici?

Sursa: www.radiodeea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: