Evenimente

Tom Odell vine la București la Arenele Romane!

Un concert mult așteptat de către fanii lui Tom Odell va avea loc în București, sâmbătă, 16 februarie, începând cu orele 19:00 la Arenele Romane (cort încălzit). Artistul britanic este cunoscut mai ales pentru piesa „Another Love” care a ajuns în topurile muzicale încă de la apariția ei și a cucerit inimile a milioane de oameni.

Sursa: www.art2arts.co.uk/tom-odell

Tom Odell a urcat pe scenele cunoscutelor festivaluri cum ar fi Untold, Awake, Summer Well, Exit Festival, Pinkpop, Lowlands și altele. Versurile pieselor sale pline de emoție, de tristețe și de nostalgie sunt inspirate din fostele sale relații eșuate care nu au durat mai mult de șase luni, dar și din imposibilitatea de a duce o relație cât mai departe posibil.

În deschiderea concertului va cânta Tom Speight, un artist londonez care abordează un mix de folk și post-pop și care îți compune singur piesele.

Sursa: www.bbc.co.uk/music/artists/

Reguli de acces:

  • Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00.
  • Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.
  • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială cu care pot intra și în zona de Acces General.
  • Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de cel putin unul dintre părinti, la rândul său posesor al unui bilet valid. Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
  • Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

În incinta perimetrului de concert NU va fi permis accesul cu:

  • accesul cu animale, cu arme sau obiecte periculoase, accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Tom Odell

 

Sursa: www.infomusic.ro/2018/09/tom-odell-concert-februarie-arenele-romane/

Prețurile biletelor sunt:

– presale: 119 lei Acces General
– în ziua concertului: 130 lei Acces General

Se anunță o atmosferă plină de emoție și dans, așa că, grăbește-te să cumperi ultimele bilete rămase la Acces General pentru că la Golden Circle sunt Sold out! Cumpără bilete în ultimele zile care au mai rămas până la concert de AICI.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

Sursă poză reprezentativă: www.iabilet.ro/bilete-tom-odell-la-arenele-romane-35691/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: