Evenimente

Târgul de Crăciun de la Sibiu își deschide porțile!

În fiecare an, târgul de Crăciun de la Sibiu este un moment mult așteptat care anunță venirea iernii. Sibiul, unul din cele mai frumoase orașe din țară, găzduiește an de an în Piața Mare cunoscutul târg la care vin sute de turiști să se bucure de frumusețea și surprizele lui.

Sursa: www.virginradio.ro

Anul acesta, organizatorii s-au gândit să le pună denumiri speciale străduțelor din târg, iar cele 100 de căsuțe din lemn vor fi decorate în stil nordic, într-un stil care să te ducă cu gândul la zăpadă și la turtă dulce. Mai mult de atât, în piață vor fi proiectate diferite mesaje de sărbători care să le umple de emoție inimile turiștilor.

Sursa: www.cistour.ro

Pentru că organizatorii vin mereu cu idei noi și creative, anul acesta s-au gândit să înlocuiască bradul tradițional cu unul metalic, minimalist, ornamentat cu led-uri. Ei încurajează salvarea și ocrotirea pădurilor pentru a nu mai fi tăiați copacii, de aceea au și luat inițiativa asta. Bradul va avea 13 metri înălțime și va fi pe tot parcursul târgului, cu siguranță, atracția principală a momentului.

Pe lângă brad, organizatorii ne-au pregătit și un pationar de 600 de metri pătrați care va fi deschis pe toată perioada târgului, dar și multe alte surprize.

Anul acesta, târgul se află la a XII-a ediție și se va desfășura în perioada 16 noiembrie 2018 – 3 ianuarie 2019.

Sursa: www.romaniaturistica.ro

Sursă imagine reprezentativă: www.rador.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: