News

Sucurile Dellos cu Aloe Vera, acum și cu ZERO zahăr

Sucurile Dellos cu pulpă naturală de Aloe Vera se găsesc acum într-o nouă formulă mai sănătoasă, dar la fel de delicioasă – zahărul e înlocuit cu miere! Da, ați citit bine: cu miere!

Dellos ZERO a picat exact când nu se putea mai bine! Sezonul rece e aici, iar efortul depus de organism pentru a face față frigului crește considerabil și trebuie să ne alimentăm rezervorul de energie fără a face abuz de zahăr.

Mierea este o sursă naturală de enzime, minerale cum ar fi calciu, fier și potasiu, dar și vitamine din complexul B. În plus, mierea are efect antibacterian și antifungic și stimulează sistemul imunitar.

Oamenii sunt din ce în ce mai preocupați de starea de sănătate, atât a lor, cât și a celor dragi. Sucurile Dellos cu Aloe Vera sunt încadrate în clasa alimentelor benefice pentru sănătate, primind diploma și certificarea de băutură sănătoasă în cadrul conferinței „Gala pentru excelență în sănătate”, consacrată vieții sănătoase, la care a participat și nutriționistul Dr. Oz.

Ele conțin 33% pulpă naturală de aloe vera, iar 100 ml de suc asigură 19% din porția zilnică de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar, pentru a lupta cu afecțiunile asociate cu această perioadă a anului, precum gripa sau viroza respiratorie.

Dellos mai are un as în mânecă!

Dellos cu aloe vera se găsesc într-o gamă variată, de la clasic sau cu fructe de sezon precum struguri, portocale roșii sau rodie, până la fructe exotice precum mango sau ananas. Și da, merg luate oriunde cu voi – 0.24 l, de băgat în buzunar, sau 0.5 l, de pus în geantă. Dacă nu sunteți singuri în peisaj, sucurile noastre se găsesc și la 1.5 l!

Aloe Vera este apreciată pentru beneficiile aduse sănătății cum ar fi: îmbunătățește sistemul imunitar și funcția cognitivă și cerebrală. Sucurile Dellos cu Aloe Vera sunt cele mai populare, dacă ați băut, știți deja despre ce vorbim, dacă nu, nu este prea târziu să încercați! De asemenea, Planta este folosită cu scop antiinflamator, ameliorează arsurile și iritațiile, vindecă, hidratează și protejează pielea de razele UV.

Nuca de cocos este și ea cunoscută pentru efectele pozitive asupra organismului. Apa de cocos îmbunătățește sistemul imunitar, digestia și elimină toxinele. Laptele de cocos este bogat în vitamine și minerale și ameliorează crampele premenstruale. Așa că… fetelor, luați un Dellos cu nucă de cocos!

Rodiile protejează inima, ficatul, rinichii, echilibrează tensiunea arterială și întărește sistemul imunitar. Are efecte pozitive asupra fertilității, combate apariția cancerului de prostată și a hemoroizilor. Este un bun ajutor împotriva semnelor îmbătrânirii și a apariției Alzheimerului. Un Dellos cu rodie pe zi ține doctorul departe!

Și… pentru că bananele sunt niște gustări și deserturi delicioase și sănătoase, Dellos s-a gândit la toate! Sucul Dellos cu banane poate fi doza voastră zilnică de sănătate. Ele conțin potasiu care este benefic pentru sănătatea oaselor, dar și fibre care dau senzația de sațietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: