Evenimente

Street Delivery – cel mai influent eveniment de responsabilitate civică din România

„Street Delivery” este un eveniment de tip urban de arhitectură și artă ce se ține în marile orașe din România. Bulevardul va fi lipsit de prezența mașinilor, iar muzica și voia bună vor fi la modă în perioada 15-17 iunie. Anul acesta, Street Delivery se va desfășura în: București, Craiova, Timișoara, Arad, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Baia-Mare, Iași, Bacău, Galați.

În București, ca în fiecare an, strada Pictor Arthur Verona va fi asaltată de curioșii care vor admira decorarea ei prin noile picturi și desene într-un stil urban și inteligent. Tema de anul acesta, a ediției a 13-a, este “Smart Cities?”. Diferite organizaţii, companii și cetăţeni au venit cu propuneri prin care oraşele să devină mai interesante, mai atractive și mai prietenoase cu locuitorii lor.

Street Delivery a fost iniţiat în 2006 de „Cărtureşti” şi „Ordinul Arhitecţilor din România”. Intrarea este liberă pentru toată lumea care își dorește să vadă cum în fiecare an strada prinde viață prin culoare. „Un singur lucru vă rugăm să ţineţi minte: Street Delivery nu e un târg, nu e un loc de desfacere a mărfii, şi nici nu vrem să devină”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Sursa: www.e-zeppelin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: