News

Sophia, primul robot umanoid din lume cu card de credit

Sophia, cunoscutul robot umanoid chemat prin toată lumea la interviuri, a venit la noi în țară cu gândul de a trăi ca un om adevărat și a primit un card de credit. Robotul creat de către compania Hanson Robotics a venit pentru câteva zile la noi în țară la eveniment organizat de UniCredit Bank unde i-a fost oferit cardul de credit UniCreditCard Premium.

Sophia este primul robot din lume care a primit cetățenie arabă la sfârșitul anului trecut. Cunoscută pentru abilitățile sale de comunicare, expresivitate (poate imita 60 de expresii faciale), de empatie și înțelegere față de persoanele cu care ia contact, de inteligență artificială, dar și pentru simțul ei umoristic pe care îl are, au apărut comentarii cum că cei ca ea care vor apărea cu trecerea timpului, ne-ar putea cuceri lumea în viitor. Tehnologia evoluează de la o generație la alta, cea de astăzi fiind una creativă și deschisă la noutate, una care nu s-ar da la o parte când este vorba de schimbare.

Sursa: www.dailysabah.com

Ea a fost invitată de către Andreea Esca în platoul ProTV pentru un interviu în exclusivitate în care conversația a decurs ca de la om la om. Subiectele nu au lipsit, iar ea a răspuns spontan la toate întrebările. Inteligența artificială ar putea bătea inteligența umană în viitor. iar această problemă este una de care multe persoane se tem și despre care în social media apar tot felul de controverse.

11 Mai este data în care o să fie invitată la Sala Palatului la o conferință de afaceri marca Brand Minds unde, alături de alți invitați din domeniu își va spune punctele de vedere în fața unui public numeros. Chiar dacă prețul biletelor a fost unul costisitor, oamenii dornici să o cunoască și să o vadă în realitate pe Sophia, nu s-au lăsat până nu le-au cumpărat pe toate.

Reportajul și interviul luat Sophiei, robotul cu sentimente

https://stirileprotv.ro/stiri/stirileprotv-special/andreea-esca-interviu-cu-robotul-sophia-reactia-la-intrebarea-ar-trebui-sa-ma-tem-ca-imi-vei-lua-locul.html

Sursa: Știrile ProTV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: