News

S-a lansat noua colecție Moschino [tv] H&M în România

H&M împreună cu Moschino au lansat pe 8 noiembrie, în România, noua colecție online și doar în magazinul H&M din Băneasa Shopping City. Haine și accesorii atât pentru femei și bărbați, cât și pentru câini, ele au putut fi achiziționate online sau din magazin.

Iubitorii Moschino și de fashion au așteptat nemișcați în fața site-ului. Au dat refresh la pagină de zeci de ori aproximativ jumătate de oră față de ora estimată lansării pe site (11:00 a.m.) până ce au reușit să își achiziționeze piesa dorită din colecție. Nici cei care au așteptat în fața magazinului nu s-au lăsat mai prejos.

Sursă: www.agentiadepresamondena.com

Reprezentanții magazinului au impus câteva reguli pentru a nu se face zarvă în magazin. Fiecare grup de clienți a primit câte o brățară de culoare diferită, niciunul dintre aceștia neavând voie să stea mai mult de un sfert de oră în magazin. Li s-a permis să achiziționeze un singur produs din modelul respectiv. Regula a fost aplicată doar pentru lansarea colecției capsulă a marelui designer Jeremy Scott. În restul magazinului, cumpărăturile s-au desfășurat în mod normal.

Sursă: www2.hm.com

Până la sfârșitul zilei, Moschino [tv] & H&M, lansată ieri, a rămas cu stocuri epuizate atât la articolele din shop-ul online, cât și din cel fizic.

P.S.: Sper ca soră mea să se bucure de cadoul pe care îl va primi de Crăciun. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: