De-ale mele

O zi la compania #ValorisCenter

Cu o săptămână în urmă am avut șansa de a petrece o zi la sediul companiei „Valoris Center”. Ca să înțelegeți mai bine, compania are departamente de IT, Marketing, HR și de, da, ai ghicit, de Call-Center.

Oameni cool și o atmosferă primitoare. M-am simțit de parcă deja eram prietenă cu cei care lucrează acolo. Tipa de la training ne-a făcut turul sediului, compania deținând birouri pe două etaje din clădirea „Rams”. Un mediu plin de viață, colorat și care stârnește curiozitatea celui care intră acolo pentru prima dată.

DSC_0165

DSC_0266

Amuzanți, sociabili, dornici de muncă, dar și de distracție, inspirați și jucăuși, am reușit să împărtășesc idei și păreri cu ei, cu actorii principali ai companiei. Fiecare are un rol important în ceea ce face. Angajații se simt apreciați, muncesc cu plăcere și au posibilitatea să primească recompense în funcție de munca exercitată într-o anumită zi, mai precis, „cel care face cele mai multe vânzări într-o zi” este recompensat.

Am experimentat pentru întâia oară „casca dublă” și am înțeles mai bine ce înseamnă să lucrezi într-un call-center. Ce-i drept, trebuie să ai nervi de oțel. Mi-a plăcut și de tipa de la marketing, ne-a dat un mic task să venim cu câteo idee de postare pe Facebook pentru un nou post de angajare.

DSC_0187

DSC_0180

Am văzut cum birourile poartă nume de continente sau de orașe, asta pentru a nu îngreuna comunicarea dintre departamente. De exemplu, eu nu îmi voi chema colegul la biroul numărul „2”, ci îl voi chema în „Antarctica”. Da, o idee drăguță și jucăușă. Îmi place.

Voi ați auzit de Olimpiada Valoris?

Am văzut un filmuleț care mi-a provocat adrenalină încă din primele zece secunde…este vorba de un scurt video cu „Olimpiada Valoris”. Nu, nu este nimic formal și nici nu necesită calcule matematice. :)) La această olimpiadă, membrii familiei Valoris se grupează pe echipe, se joacă de dimineață până seara și fac activități interactive, iar la sfârșit există și o echipă câștigătoare. Compania se bazează pe comunicarea și colaborarea în echipă, dar și pe prietenie.

IMG_6648

DSC_0197

Împreună cu ceilalți studenți cu care am venit în vizită la sediu, la sfârșitul zilei, am făcut un joculeț interactiv (era pregătit de cei din companie) și ne-am distrat și am râs cu lacrimi. Activitatea am făcut-o pe acoperișul clădirii, o priveliște de nedescris, ne simțeam deasupra tuturor de acolo de sus. Mi-a plăcut să îmi petrec aproximativ cinci ore în compania asta, a fost o experiență pe care aș mai încerca-o de câte ori aș avea ocazia.

IMG_6997

P.S. nu sunt o băutoare de cafea, dar pot spune despre barul de la parter că a fost o încântare să îl văd acolo, iar prăjiturile oferite de ei… încă le mai simt gustul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: