De-ale mele

Museum of senses din București – l-am vizitat pentru prima și ultima oară cu sister

Am fost recent cu sora mea la „Muzeul simțurilor”, da, interesant. Vedeam că multă lume merge, și ce am zis…să mă duc și eu. Da’ ce? Numai eu să nu merg? Pot spune că acea seară de duminică pe care am petrecut-o cu sora mea la micul muzeu este una memorabilă.

Muzeul despre care este vorba se află în mall-ul Afi Cotroceni și cuprinde douăsprezece camere cu diferite oglinzi, iluzii optice, desene, graffiti. Mi-am dorit să merg la muzeul ăsta să văd și eu renumita cameră „întoarsă” care mi s-a părut interesantă, căci apăreau tot mai multe poze pe Instagram făcute în ea (obiectele din cameră sunt așezate cu susul în jos).

M-am așezat și pe o „specie” de pat cu multe cuie, mă gândeam că nu e o idee chiar bună, dar m-am riscat. O altă cameră drăguță este camera cu oglinzi și cu muzică, e relaxant spațiul. O altă cameră este cea a lui Ames în care persoanele așezate diferit în poză ies neobișnuit de scunde sau înalte unele pe lângă celălalte.

Cel mai bun moment a fost când am intrat prin tunelul Vortex a-i căror pereți păreau că se mișcă și îmi dădeau un sentiment de amețeală, dar ce mă amețea pe mine era doar efectul luminilor care se reflectau pe pereți în mișcări circulare.

A fost ceva unic ieșit din comun, e fain de mers cu familia. Când nu aveți idei pe unde să mai ieșiți în vreun weekend, acum știți unde. Evident, după vă puteți opri și la un Mc să mâncați dacă tot ați ieșit la mall în Afi. Recomand cu cel mai mare drag să faceți și voi o vizită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: