News

Moș Nico…LEONIDAS a venit la Băneasa Mall!

S-a deschis o nouă franciză Leonidas în București! Alexandru Cîrnu, antreprenor și consilier de dezvoltare personală de felul lui, dar și iubitor de ciocolată, ce s-a gândit? Să investească într-o mică afacere și să deschidă o franciză a Ciocolateriei Leonidas în Băneasa Shopping City la doar cei 23 de ani pe care îi are.

Pasiunea și interesul pentru modul de preparare și pentru diferitele sortimente care mai de care mai ispititoare, l-au determinat să „viziteze” des Ciocolateria Leonidas. I s-a oferit posibilitatea de a implementa un plan de afaceri care avea să-i schimbe viața și planurile de viitor peste puțin timp. Toate astea s-au datorat curiozității sale despre modul de preparare, de ambalare, de transport al ciocolatei și despre afacerea în sine.

Și uitați-ne aflați la inaugurarea francizei sale de la Băneasa Mall. De ce acest loc? Pentru că și-a dorit un loc popular și frecventat de multă lume. Și nu are de gând să se oprească pentru că plănuiește să își deschidă francize și în alte mall-uri din București.

Pe viitor își dorește să deschidă conceptul de Chocolate & Coffee. Alte Ciocolaterii Leonidas sunt deschise sau urmează să se deschidă în mari orașe precum: Iași, Cluj și Timișoara.

Cu o istorie de mai bine de un veac, cu peste 100 de sortimente de praline comercializate în mai mult de 1400 de ciocolaterii din toată lumea, Leonidas este brand-ul numărul 1 mondial la vânzărea de ciocolată belgiană de calitate. Bomboanele sunt preparate doar din unt de cacao pur 100%.

Acum, în toiul sărbătorilor, ce poate fi mai ispititor decât o surpriză „dulce” pentru cei dragi? Cei de la Leonidas ne-au pregătit o colecție nouă de ciocolată în ediție limitată pentru Crăciun.

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: