News

Mii de persoane – prezente la March for our lives

În liceul „Marjory Stoneman Douglas” din Florida, pe data de 14 februarie, au fost împușcați 17 oameni, printre ei aflându-se atât elevi, cât și profesori, de către un adolescent de 19 ani.

După acest masacru, acum câteva zile, mai exact pe data de 24 martie, a avut loc o manifestație în Washington DC., în 800 de locuri din Statele Unite și în alte țări din întreaga lume. Manifestația a fost denumită „March for our lives” („Marș pentru viețile noastre”), ea fiind implementată prin intermediul campaniei „Never Again” de câțiva elevi ai liceului.

La marș au fost prezente personalități internaționale, vedete, artiști care au ajutat și au asistat la desfășurarea acestuia. Scopul principal a fost acela de a se cere creșterea vârstei legale pentru posesia armelor de foc la varsta de 21 de ani în intreaga federație, restabilirea legii federale a vânzării de arme din 1994 și interzicerea vânzării de arme de capacitate mare in Statele Unite.

Familiile, rudele, prietenii și colegii celor care și-au pierdut viața au fost sprijiniți în cele mai grele momente de cei care și-au arătat solidaritatea. Toți cei prezenți au ținut un moment de reculegere timp de 17 minute (numărul corespunzător celor decedați).

Surse poze:

www.thehill.com

www.elitedaily.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: