De-ale mele

La plajă cu Nivea, așa ca fetele

După o experiență de neuitat petrecută la Untold, după nopți nedormite, după distracție intensă (află aici despre „nespusa” poveste), mi-am pregătit rucsăcelul pentru o zi călduroasă și perfectă pentru plajă. Pentru că marea se află la câteva sute de kilometri de mine, asta nu m-a împiedicat să îmi petrec ziua la piscină (haterii vor spune că am fost la Ștrandul Municipal Onești).

M-am trezit dis-de-dimineață, mi-am rezolvat treburile pe care le aveam de făcut, iar pe la ora 15 am pornit spre piscină aka ștrand. Am preferat să nu mă duc prea devreme pentru că radiațiile solare de la amiază sunt nocive și periculoase pentru piele. Și, desigur, nu vreau să trec, din nou, prin ceea ce am pățit în Grecia la începutul lunii iulie pentru că nu am avut la mine kit-ul de vară de la Nivea.

Am ajuns la ștrand, am ocupat un șezlong, mi-am așezat prosopul și imediat m-am dat pe tot corpul cu spray-ul Sun Protect & Bronze SPF 30. Nu a fost nevoie să aplic produsul în exces, am dat doar câteva „fâs-fâsuri” și gata. Spray-ul ajută la protejarea pielii de razele UV, îi dă un bronz uniform și de durată și nu conține autobronzant. SPF 30 a rezistat chiar și după ce am ieșit din apa în care m-am bălăcit minute în șir.

Evident, nu am putut să nu iau cu mine și Care shower-ul Water Lily & Oil de la Nivea. Mi-am propus ca înainte de a pleca de la ștrand, să fac un duș rapid acolo folosind gelul ăsta de duș cu miros de flori de nufăr. Nu îmi place să simt că rămâne clorul din piscină pe piele și prefer să îl îndepărtez cât mai repede. Gelul mi-a lăsat pielea catifelată și strălucea sub apusul ce se lăsa ușor peste oraș. La apus te puteai uita, dar la pielea mea, ba. 😉

Să nu uit de crema Soft Mix Me pe care o port cu mine oriunde merg, în geantă, ghiozdan, valiză, chiar și în buzunar (dacă este unul mai mare) :)). Am aplicat-o pe față imediat după dușul rapid. Îmi place că îmi lasă pielea fresh și fină. Eu am tenul uscat în zona maxilarului, iar crema cu mix de fructe Nivea îl ajută să devină catifelat și hidratat. De mirosul de fructe exotice nici nu mai zic, mă duce cu gândul la o vacanță de vis în țările tropicale. Crema o folosesc pentru îngrijirea zilnică.

Norocul a fost și de data asta de partea mea pentru că rucsăcelul de la Nivea mi-a oferit un spațiu generos pentru produsele mele, pentru prosopul de plajă și chiar și pentru Kindle-ul meu ca să îmi pot continua de citit romanul „Idiotul” de Feodor Dostoievski (păcat că mi-am dat seama abia atunci că nu mai avea baterie).

Se pare că și de data asta kitbox-ul de vară de la Nivea a avut grijă de mine și de pielea mea. Ziua s-a încheiat cum nu se putea mai bine: cu o plimbare de seară liniștită și călduroasă sub un cer senin de august. Fiți pe fază fiindcă #LIKEYOURSELF is the new LIKE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: