News

Îți dai seama că ai îmbătrânit văzând noul videoclip al Cleopatrei Stratan…

Povestea de dragoste dintre Ghiță și Cleopatra a continuat chiar și după mai bine de 12 ani. Se pare că roata s-a întors, iar cum Ghiță umblă după Cleo. Micuța și talentata artistă cu cele șase recorduri mondiale nu mai este chiar așa micuță, ba dimpotrivă. 

Cleopatra a devenit o domnișoară în toată firea, iar la numai 15 ani ne încântă cu revenirea ei prin lansarea piesei „Te las cu inima”. Se zvonește că piesa va fi hitul verii pentru că deja face furori pe posturile de radio din România de la numai două zile de la lansarea ei! Abia acum, după mai bine de un deceniu de la apariția piesei „Ghiță”, îți dai seama cât de mult ai îmbătrânit și cât de frumos a crescut și ea.

Sursa: www.protv.ro

Pe lângă asta, isteața și stilata Cleo cântă la pian, scrie poezii de mică și o trilogie la care lucrează de doi ani. Primul roman se bazează pe o poveste SF în care personajul principal, reprezentat de o adolescentă de 15-16 ani, pleacă în căutarea fratelui mai mic. Fiecare carte prezintă câte o aventură din viața adolescentei. Într-un viitor apropiat ne vom bucura și de lansarea cărților sale.

Sursa: www.okmagazine.ro

De asemenea, Cleo mai are un frate, Cezar, talentat și el, de altfel (practică boxul și cântă la mai multe instrumente). La sfârșitul anului trecut, cei doi au lansat piesa numită „Mami” în care Cezar și-a făcut pentru prima dată apariția în lumea muzicii.

MAX_8216-17.51.16-681x1024

Sursa: www.cezarstratan.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: