Evenimente

Începe cea de-a 25-a ediție a „Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu”

„Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu” (FITS) este un eveniment care celebrează teatrul, dansul, circul, filmul, literatura, expozițiile, muzica. De-a lungul timpului, la acest eveniment au asistat personalități cunoscute la nivel mondial precum artiști, regizori, ambasadori, premieri și președinți. 

La ediția de anul acesta, orașul se va transforma într-o scenă de mari proporții pentru cei 3300 de artiști invitați din întreaga lume. Pe lângă toate surprizele pregătite, programul va fi completat de ateliere și masterclass-uri, spectacole, lectură, conferințe speciale susținute de cei mai importanți invitați ai festivalului, expoziții și instalații, lansări de carte și proiecții de filme.

Sursa: www.facebook.com/FITSibiu/

Se zvonește că și ediția asta va fi o senzație, deoarece biletele s-au vândut ca pâinea caldă. În fiecare an vin atât cei care au fost și în edițiile anterioare, cât și cei care sunt dornici să pășească în noua lume a artei. Vin cu dorința să se distreze și să experimenteze câteva momente de neuitat. Acesta se află la cea de-a 25-a ediție și se va desfășura în perioada 8 iunie – 17 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: