De-ale mele

Eu și prietena mea, Nivea, la Untold

După ce m-am mai dezmeticit și mi-am revenit după oboseala din cele patru nopți de distracție intensă și muzică bună, m-am hotărât să mai adaug câteva notițe pe blogul meu. Untold este un vis, este o altă lume, o lume a basmelor cu unicorni și prințese, o lume vie și colorată, o lume în care te regăsești. Armin Van Buuren, Black Eyed Peas, Tujamo, Dimitri Vegas & Like Mike, Jason Derulo, The Chainsmokers, Steve Aoki, Don Diablo, Solomun, Tiesto și mulți alții ne-au încântat auzul la festival.

Dar gata! S-a terminat. Să revenim la viața noastră cotidiană. Înainte de Untold, mi-am făcut bagajul încântată că voi fugi de toată monotonia care mă ține legată de casă. În timp ce mă pregăteam, mă gândeam doar cum să îmi fac ținute cât mai remarcabile pentru festival.

În aglomerația de haine aruncate pe pat şi pe jos, mi-am dat seama că lipseşte ceva, prietena mea, Nivea. De data asta era cazul să nu-mi uit acasă kit-ul de supraviețuire pentru această vară. Ş-am plecat la Cluj-Napoca, un oraș de suflet căci acolo întâlnești numai oameni frumoși și liniștiți.

Pe toată perioada festivalului, am cutreierat entuziasmată străzile înguste ale Clujului, pentru a-l descoperi cât mai bine, și vedeam tineri, dar și adulți cu brățări marca Untold. Mă gândeam că noi am venit aici de prin diferite părți ale țării, ba chiar și din diferite părți ale lumii pentru un scop comun: să ne distrăm.

Revenind la scopul inițial pentru care ajunsesem acolo…Pentru fiecare seară de festival mi-am organizat câte un outfit. Îmi doream să fie ceva cât mai colorat, îmi doream să pot ieși în evidență. Drept urmare, fiecare ținută a strălucit… la propriu, pentru că am adăugat SCLIPICI! *inimă*

Machiajul nu a fost greu de realizat pentru că m-a ajutat una dintre cele trei creme de Soft Mix Me de la Nivea. Mi-a hidratat pielea tot timpul festivalului. Tenul meu arăta mai fresh și parcă și el îmi zâmbea nerăbdător să petreacă până în zori.

În a doua zi de festival, (pentru că în prima seară ne-a prins o ploicică) deja părul meu devenise cam gras și lipsit de volum. „Ce să fac?”, „ce să fac?” …însă norocul a fost de partea mea. Mi-am amintit că în kitul de la Nivea aveam un şampon uscat. Aşa că l-am încercat. Șamponul uscat i-a oferit părului meu un aspect curat cu mult volum o seară întreagă.

Vi-l recomand şi vouă. Vă spun sincer: șamponul uscat nu trebuie să lipsească din bagajul vostru de vacanță, excursii sau festivaluri. În situațiile de urgență, el este salvatorul, știți exact ce spun, cred că majoritatea am trecut prin momente de genul…

Pentru ca fiecare seară să fie una lipsită de stres şi plină de distracție, evident că nu am uitat de deodorantul Black and White Invisible Clear de la Nivea. Deodorantul ăsta s-a dovedit a fi un „prieten de nădejde”! S-a ținut de promisiune (în cazul lui, de ceea ce scria pe ambalaj) și a rezistat până a doua zi când ajungeam „ruptă în patine” la cazare, să fac duş. „Prietenul” ăsta mi-a promis multe.

Mi-a promis lipsa de griji, distracție fără transpirație și fără urme pe haine. Şi aşa a fost. Ba chiar, pentru a-l testa mai bine, l-am împărțit şi cu iubitul meu, Laurențiu. A fost mulțumit de el şi bucuros de faptul că a putut să danseze și să se distreze fără vreun disconfort cauzat de transpirația cu miros de „tramvai în mijlocul verii” (dacă înțelegeți ce zic…).

Dimineața, când mă întorceam de la festival, evident, nu puteam să mă odihnesc știind că am pe față machiaj. M-am demachiat de fiecare dată cu ușurință folosind Eye Makeup Remover-ul. Demachiantul bifazic îmi lasă, de fiecare dată, pielea curată, catifelată și răcorită în doar câteva secunde și nu îmi lasă niciodată senzația grasă pe piele. Este delicat pentru zona sensibilă a ochilor și poate fi folosit și de către persoanele care poartă lentile de contact.

Dușurile mele sunt mai relaxante cu gelul de duș Water Lily and Oil al cărui miros de floare de nufăr îl poți simți și după câteva ore de la aplicarea lui. Gelul îți lasă pielea catifelată, luminoasă și îi dă un aspect cu chef de distracție. Aşa s-a întâmplat şi la Untold. După duş nu am mai simțit nevoia să-mi hidratez pielea cu vreo loțiune specială pentru că gelul mi-a reîmprospătat-o cu formula cu perle de ulei. Eram imediat gata de plecare.

După patru zile de festival, am decis ca eu, Laurențiu, și verișoara mea, Raluca, să mergem la Sighișoara, să mai petrecem câteva zile acolo. După cele patru zile obositoare de festival, aveam cu toții nevoie de o reîmprospătare. Aşa că am fugit la kitul meu de supraviețuire, am scos masca Urban Detox Maske şi ne-am aplicat-o, toți trei, pe fețe.

Am tot amânat momentul să o folosesc și am aşteptat sfârşitul festivalului ca să se observe mai bine diferența de după aplicarea măştii. Încântarea pe care o am față de masca asta se trage de la căldura ușoară pe care o simt pe față atunci când o aplic și când intră în contact cu apa, îmi dă o senzație de relaxare și liniște totală.

Mi-au putut-o confirma și Laurențiu cu Raluca. Își simțeau tenul parcă „mângâiat” de mască; ea curăță impuritățile, închide porii, lasă tenul curat, sănătos, strălucitor, moale și fin la atingere.

Sincer, nu ştiu ce m-aș fi făcut fără aceste produse din kit-ul de vară. Probabil că aş fi suferit aproape la fel de mult ca în Grecia (vezi aici despre ce vorbesc). Practic, am devenit dependentă de kit-ul ăsta. Produsele din el am ajuns să le folosesc zi de zi cu încredere, pentru că mă ajută să mă bucur de fiecare zi de vară (dacă ploile au trecut, acum ne putem bucura și noi de soare, în sfârșit).
Oricum, cu produsele Nivea, festivalul Untold a fost mai cool și mai prietenos decât m-aș fi așteptat.

Am şi un bonus „Nespus” pentru voi! Click pe video, să vedeți despre ce vorbesc. Nu uitați că #LIKEYOURSELF is the new LIKE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: