News

Don’t Let Daddy Know la prima ediție în România

„Don’t Let Daddy Know World Tour 2018” a ajuns anul acesta și la noi în România pe 15 decembrie la Romexpo (Pavilion B1) București. DLDK a apărut în Ibiza denumită și „Insula care nu doarme niciodată” în urmă cu șase ani, și și-a lăsat amprenta în orașe precum: Amsterdam, Santiago de Chile, Manchester, Yangon, Madrid și Bangkok.

Show-ul internațional s-a extins în 19 țări, acestea fiind: Belgia, Brazilia, Chile, China, Coreea de Sud, Germania, Hong Kong, India, Japonia, Macao, Mexic, Myanmar, Olanda, Regatul Unit al Marii Britanii, România, Scoția, Spania, Thailanda și Turcia.

Un sfârșit de an remarcabil alături de unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați DJ din lume printre care Tiësto și Don Diablo. Pe lângă ei, am avut ocazia să îi admirăm și pe artiștii: Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Bassjackers, The Him, Sem Vox și Todd Helder.

 

Evenimentul a început la ora 19:30, iar sala s-a umplut rapid de fanii entuziaști care au dansat până în zori. Mii de mâini în aer, mii de blitz-uri aprinse, o singură voce, energie, senzație, magie, muzică bună, distracție și multe „eee-ooo-uri” ale mulțimii înflăcărate.

Cei mai așteptați artiști ai serii au fost Don Diablo (care și-a început show-ul cu una din cele mai noi piese ale lui cu Emeli Sandé și Gucci Mane – Survive) și Tiësto (care a făcut senzație prin muzica și efectele speciale ale graficii pe care le-a avut pregătite pentru noi).

 

Cam așa a fost anul acesta la Don`t Let Daddy Know. Fanii au fost mulțumiți și s-au simțit bine la prima ediție DLDK România și abia așteaptă următoarea ediție care va avea loc în 2019. Pentru pre-register apasă AICI.

Evenimentul a fost organizat de E&A Events de INPUT.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: