News

Atmosferă incendiară la duelul dintre Loredana și Grasu XXL!

A fost blanaooo la Red Bull Music SoundClash la Sala Polivalentă București! Alături de cântărețul Adrian Despot care ne-a fost alături pe tot parcursul concursului și a menținut atmosfera publicului, a fost și DJ Undoo fără de care muzica nu ar fi existat! Grasu XXL, amatorul declarat de lucruri „turbofine” și Loredana, o doamnă „singură-n noapte” ne-au oferit două ore de show pentru una din cele mai nebune seri de care am fi putut avea parte. Câștigătorul acestei ediții a fost Grasu XXL.

Sursa: www.facebook.com

În ciuda vremii care nu s-a arătat deloc prietenoasă cu noi, dar și a locației care ne-a obligat să mergem 15 minute pe jos prin ploaie și vânt, nu ne pare rău. Au fost două ore în care publicul a luat „foc” în sală cântând cele mai bune hit-uri ale celor doi artiști. Artiștii au avut nevoie de toată susținerea și gălăgia fanilor pentru că doar ei au putut să își ajute preferatul să obțină cel mai bun rezultat.

Patru runde, patru provocări diferite pe două scene diferite: Show-ul a început cu o mică introducere „THE WARM UP” la care artiștii au trebuit să cânte trei piese din repertoriul propriu. Prima rundă a fost „THE COVER” prin care ei au fost provocați să interpreteze o melodie celebră de la Guns N` Roses – „Knockin` on Heaven`s door” la care Grasu a obținut un punctaj de 87%, iar Loredana 86%. Un scor foarte strâns.

A doua rundă a fost „THE TAKEOVER” în care Loredana a început o piesă, după Grasu a preluat-o și a cântat-o mai departe pe stilul propriu, dar și invers. Așa au făcut cu patru piese diferite. Spectaculos. Grasu, un procentaj de 76%, iar Loredana, 86%.

Se pare că de data asta oneșteanca a fost mai bună și pentru faptul că și-a adus niște „luptători” sumo cu ea. Mica surpriză a declanșat și câteva glume între cei doi cum ar fi:

Lori: Și Făt-Frumos unde este?
Grasu: Sigur nu sunt eu.
Lori: Eee, cine știe ce se-ascunde sub costumul tău de sumo.
Grasu: Niște fire de iarbă.

A treia rundă, „THE CLASH”, a constat în trei piese proprii de-ale lor cântate în trei stiluri muzicale diferite: muzică jazz, simfonică și rock. În timpul rundei, pe muzică jazz, Grasu ne-a încântat cu prezența celebrei cântărețe Ami, alături de care a interpretat piesa „Deja Vu”. De data asta, el a revenit în forță obținând un procentaj de 90%, pe când Lori, de doar 68%.

A patra și ultima rundă, „THE WILDCARD”, a fost cea mai energizantă. Ambii artiști au avut câte un invitat special. Grasu l-a avut ca invitat pe Tudor Chirilă, iar Loredana pe Smiley. Grea alegere, nu? Fiecare a interpretat câte o piesă cu invitatul special, iar în cele din urmă pentru public a fost cel mai greu să își aleagă favoritul. Și totuși, Grasu a obținut punctajul de 87%, iar Loredana de 75%.

Rezultatul final a fost: Grasu XXL – 340 de puncte; Loredana – 314 puncte. Ambii au fost foarte buni, iar blonda nu s-a arătat deloc dezamăgită de pierderea concursului, ci dimpotrivă, le-a mulțumit fanilor pentru o seară așa frumoasă, dar și pentru că au venit să o susțină. De asemenea, a mărturisit faptul că e prima colaborare așa lungă pe care a avut-o cu „Blană de Urs”, dar și că a reușit să îl cunoască și să își dea seama că este un om mare cu un suflet mare.

La finalul show-ului, cei doi au cântat alături de Adrian Despot melodia „We are the champions” de la Queen.

Vezi aici LIVE-ul de la show.

Partener principal neutru Banca Transilvania. Susținut de Lidl, Powered by Kiss FM.

Sursa: www.facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: