Evenimente

Anul Centenarului – o poveste de neuitat la iMapp Bucharest

Pe data de 22 septembrie 2018, Primăria Capitalei va găzdui, cu ocazia sărbătoririi zilelor Bucureștiului, cea de-a V-a ediție a concursului iMapp Bucharest. Este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari show-uri de 3D videomapping din lume care aduce design-ul, arta contemporană și spectacolul direct pe fațada de 23.000 de metri pătrați a Palatului Parlamentului. Tema ediț­iei din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: Albastru. Galben. Roșu. Un secol de modernitate în România.

mindscape-studio-imapp2018-1-cover-800

Sursa: www.iqads.ro

Un număr de 10 echipe internaționale au fost nominalizate să participe la concurs. Echipele provin din țări precum: Rusia, Germania, Spania, Franța, Canada, Belgia, Ucraina, Ungaria, China, Mexic, Tailanda, Columbia, Bulgaria, Italia, Austria, Anglia, Portugania, Polonia, India. Cele 10 echipe finaliste ale căror lucrări vor fi prezentate la iMapp Bucharest 2018 sunt: Sila Sveta din Rusia, Go2 Productions din Canada, LosRomeras and OTUCINEMA din Spania, NullPixel din Mexic, SKG Media din China, United Motion Labs din Austria, Mindscape Studio din România, OCUBO din Portugalia, ArtZebs din Ucraina și Vision Impossible din Olanda.

imapp-bucharest-ro-700x367

Sursa: www.imapp.ro

Publicul numeros se va bucura de o seară de neuitat plină de proiecții, lumini și sunete, și va avea posibilitatea de a-și alege favoritul printr-un SMS, la un număr cu tarif normal pus la dispoziție de către organizatori. Echipa cu cele mai multe voturi prin SMS va fi desemnată câștigătoarea Premiului Publicului 2018. Înaintea concursului, vor deschide evenimentul pe scena din Piața Constituț­iei artiști locali și internaț­ionali cunoscuți. DJ-ul CS84 va deschide evenimentul, iar trupa românească de rock alternativ, The Mono Jacks, va concerta în deschiderea HURTS. Accesul este gratuit și se face începând cu ora 17:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: