News

A murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy

Artistul britanic, Keith Flint, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Essex. Colegii săi de trupă, Liam Howlett și Leeroy Thornhill, au mărturisit pe rețelele sociale că Flint s-a sinucis.

După ce au fost anunțate, poliția și ambulanța au ajuns în câteva momente la locuința artistului. Din păcate, pentru cântărețul de 49 de ani nu s-a mai putut face nimic. Soția lui Keith, DJ Mayumi Kai, era plecată în Japonia în momentul deceseului artistului.

Sursa: www.billboard.com

Cu câțiva ani în urmă, în 2015, el a declarat că Atunci când voi termina, mă voi sinucide. Jur că nu am tendințe sinucigașe – cu siguranță este un lucru pozitiv. Dar în momentul în care voi începe să fac în pat, atunci o să mă vezi în fața autobuzului.

Problemele pe care le avea în relația cu tatăl său, cele de la școală și faptul că a fost dislexic, l-au determinat să fie o persoană dificilă și introvertită „Am avut dintotdeauna probleme mintale, să zic așa. Am o înclinație teribilă spre autodistrugere.”

Sursa: www.itv.com

A mai afirmat faptul că M-am cufundat în cocaină, marijuana și mult alcool. Ceea ce m-a transformat într-un tip plictisitor, superficial și retras. Obișnuiam să iau pastile peste pastile până le pierdeam șirul și nu mai știam de mine”.

The Prodigy este o formație engleză de muzică electronică, fondată în anul 1990 de către Liam Howlett și a devenit una din cele mai apreciate și cunoscute trupe din Marea Britanie. The Prodigy a concertat de multe ori în România, iar ultima oară a fost la festivalul Untold de anul trecut.

Sursa: www.protv.ro

Sursa imagine reprezentativă: www.pitchfork.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: